Tegnebureauet CADtegn
Bygning

Bygning - og tilbehør til byggeri

Plantegning og opstalt

Skal der laves ændringer på din ejendom, og det eneste tegningsmateriale du har er nogle gamle håndtegnede skitser…

Så tegner jeg dine skitser eller PDF tegninger op så de kan anvendes i AutoCad. Derved har du nu en fuldt redigérbar digital tegning, som danner basis for en grundplan til din ombygning.

Få derfor optegnet og konverteret de gamle tegninger til digital format. Så kan skillevægge og døre frit flyttes rundt efter dine ønsker. Det er hurtigere af flytte en fejlplaceret væg på papiret, end at flytte en færdigmuret væg i dit hus.

Efter konvertering af grundplanen til CAD-format, kan væggene trækkes op i fuld højde til en 3D-model. Døre og vinduer kan nu placeres i bygningen. 

For at se mere om emnet, klik på tegningen "Grundplan og opstalt"

Havehegn og afskærmning af altan

Hvis du har en idé til et nyt hegn omkring dit hus, eller et hegn til den ny opførte altan, kan jeg tegne disse dele. Både hegn og låge kan tegnes efter dine ønsker. Også med lås og motorstyret åbne / lukke funktion.

For at se mere om emnet, klik på tegningen "Havehegn, hegn på altan"

Garderobe

Mangler institutionen garderobeplads eller opbevarings møbler?

Jeg kan tegne de møbler du mangler, og har også de kontakter du mangler til at kunne få møblerne produceret.

Der er mange muligheder, så for at få flere ideer, så giv mig et kald.

Opmåling

Opmåling af grunden, placering af huset på grunden eller selve huset kan også med fordel opmåles med professionelt udstyr. Så er du sikker på at døre og vinduer har den rette placering og trappen er korrekt udmålt.

Perfekt opmåling før man producerer. Det vil ikke være smart hvis trappen har forkert hældning, eller den er for bred til trappehullet.

Det kan derfor betale sig at investere i en brugbar opmåling før man begynder at producere detaljerne. Jeg kan derfor hjælpe med alle nødvendige distancemål og højdemål med mit laserudstyr.

Har du et projekt der kræver opmåling, kan jeg hjælpe med dette.